Korjaukset ja muutostyöt

Valaisinkorjaamo Pannuhuoneella Tampereella teemme mm. valaisimien
sähköistyksiä, suojamaadoituksia, mekaanisia korjauksia,
valaisimien varsien lyhennyksiä, pidennyksiä, öljylamppujen ja muiden lyhtyjen sähköistyksiä sekä valolähteiden muutoksia.

Tuo valaisimesi kuntoarvioon!

Valaisimien valmistusta

Suunnittelemme sekä valmistamme valaisimia vaikka lahjaksi, kotiin, yrityksiin, ravintoloihin, pubeihin, toimistoihin, asiakastiloihin ym.
Kerro mitä haluat, niin suunnitellaan yhdessä!

Kuvagalleriassa lisää kuvia!

0767 jalkalamppuja

Näin monia

Käyntejä kotisivuilla:885451 kpl

Takaisin etusivulle

Tietosuojahallinta

T:mi TR Valoisa kerää sähköpostiosotteita tiedotus ja markkinointitarkoitukseen.  Tiedotamme muutoksista yhtiön toimintaan esim. aukioloaikoihin.  Lähetämme myös markkinointitarkoituksessa tietoja uusista tuotteista ja kampanjoista, arvonnoista ja kyselyistä.  Tietojasi ei myydä eikä luovuteta kolmansille osapuolille ja tietosi saat selville kysymällä T:mi TR Valoisalta:  posti@valaisinkorjaamo.fi  Tiedot säilytetään sähköisessä muodossa erillisellä sähköpostiohjelmalla.  Tietoja näkevät vain T:mi TR Valoisan henkilökunta.  Tietoja säilytetään 20 vuotta tai niin kauan kuin sähköpostiosoitteen omistaja haluaa poistaa osoitteen TR Valoisan hallitsemista tiedostoista.  Tiedot voi poistaa milloin tahansa ilmoittamalla siitä TR Valoisalle.