Korjaukset ja muutostyöt

Valaisinkorjaamo Pannuhuoneella teemme mm. valaisimesi
sähköistykset, suojamaadoitukset, mekaaniset korjaukset,
valaisimesi varren lyhennykset ja pidennykset, öljylamppusi ja muiden lyhtyjesi sähköistykset ja valolähteiden muutokset.

Tuo valaisimesi kuntoarvioon!

Entisöinti

Valaisimen entisöinnillä pyrimme palauttamaan valaisimen mahdollisimman alkuperäiseen kuntoon. Koska myös otamme sähköturvallisuusmääräykset huomioon, teemme vaadittavat muutokset.

Valaisimien valmistusta

Suunnittelemme ja valmistamme valaisimia Sinulle vaikka lahjaksi kaverille, yrityksellesi, esim. ravintolaasi, pubiisi, toimistoosi, asiakastiloihisi ym. ym.

Uusia kuvia

Plafondi kahdella valopisteellä, halkaisija 70 cm

Kuvagalleriassa lisää kuvia!

587/045 matta valkoinen,h125mm,k110mm,aukko30mm

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:228996 kpl

Korjaukset ja muutokset

Tuo valaisimesi kuntoarvioon!

Valaisinkorjaamo Pannuhuoneella teemme mm. valaisimien sähköistykset, suojamaadoitukset, mekaaniset korjaukset, valaisimien varsien lyhennykset ja pidennykset, öljylamppujen ja muiden lyhtyjen sähköistykset ja valolähteiden muutokset.

Entisöidyillä ja korjatuilla valaisimilla on yhden (1 ) vuoden takuu, joka kattaa entisöinnissä käytetyt uudet osat sekä niiden asennustyön.

Jos olet kiinnostunut myytävistä valaisimista,  käy paikan päällä katsomassa.

Lamppukellari tarjoaa mahdollisuuden valita myös kunnostamattomista aihioista mieleisesi valaisimen.  Voit hankkia valaisimen joko sellaisena kuin se on tai sitten kunnostuttaa sen Valaisinkorjaamo Pannuhuoneella.  

Halutessasi voit tehdä kyselyn, tai tilauksen myös sähköpostitse osoitteeseen posti@valaisinkorjaamo.fi, tai puhelimitse numeroon

044-301 4926

Valaisimien korjausta, lamppujen korjausta, kunnostettujen vanhojen  valaisimien myyntiä Tampereella