Korjaukset ja muutostyöt

Valaisinkorjaamo Pannuhuoneella Tampereella teemme mm. valaisimien
sähköistyksiä, suojamaadoituksia, mekaanisia korjauksia,
valaisimien varsien lyhennyksiä, pidennyksiä, öljylamppujen ja muiden lyhtyjen sähköistyksiä sekä valolähteiden muutoksia.
Puhdistamme ja kunnostamme kristallikruunuja.

Tuo valaisimesi kuntoarvioon!

Valaisimien valmistusta

Suunnittelemme sekä valmistamme valaisimia vaikka lahjaksi, kotiin, yrityksiin, ravintoloihin, pubeihin, toimistoihin, asiakastiloihin ym.
Kerro mitä haluat, niin suunnitellaan yhdessä!

Uusimmat kuvat

13_4.3.23

Kuvagalleriassa lisää kuvia!

306095147_763916484587020_3590422260227389576_n

Näin monia

Käyntejä kotisivuilla:955236 kpl

Lamppukellari

Lamppukellari toimii Valaisinkorjaamo Pannuhuoneen sivuilla ja tiloissa. Lamppukellarissa on tarjolla kunnostamattomia aihioita valaisimista, jotka voit hankkia itsellesi sellaisinaan tai sitten voit jättää ne kunnostettavaksi Valaisinkorjaamo Pannuhuoneelle.

Lampukellarista löydät myös vaihtuvan valikoiman valaisinten varaosia, kupuja, vanhaa ja uutta kristallia sekä vanhoja varaosia, joita ei ehkä muualta löydy.

Ota rikkinäiset kuvut tai muut varaosat mukaan, kun tulet käymään, niin on helpompi etsiä sopivat osat rikkinäisten tilalle.  Tai, jos et pääse käymään, laita kuvat ja mitat sähköpostilla posti@valaisinkorjaamo.fi.

Vaikka valikoimamme on runsas ja teemme parhaamme, niin emme takaa, että juuri sinun valaisimeesi löytyy varaosa, kupu tms. osa.

Sivuilla olevista kuvista voi saada jonkinlaisen käsityksen varastosta, mutta  kaikkein parasta on tulla itse katsomaan ja valitsemaan mieleinen valaisin tai tarvitsemasi varaosa.

Toimitamme kaikki tuotteemme myös postilla tms. toimitustavoilla (toimituskulut lisätään). Silloin on kuitenkin esimerkiksi varaosista ja valaisimien kuvuista toimitettava mitat ja mielellään kuvat myös rikkinäisistä.

Muistathan vielä, että valaisimien kunnostus tulee teettää ammattilaisilla ja että ITSE EI SAA SÄHKÖASENNUSTÖITÄ TEHDÄ!

TästäTUKES:n (Turvatekniikan keskus) www -sivuille, josta löydät ohjeet kodin sähkötöille.

Lamppukellarin valaisinvalikoimien kuvia löytyy TÄÄLTÄ, KLIK!

Varaosia ja muuta rompetta, esim. kupujen kuvia  TÄÄLTÄ, KLIK

Pannuhuoneen Helmet täältä KLIK!

Facebookkiin KLIK!

Valaisimien korjausta ja kunnostettuja valaisimia Tampereella