Korjaukset ja muutostyöt

Valaisinkorjaamo Pannuhuoneella teemme mm. valaisimesi
sähköistykset, suojamaadoitukset, mekaaniset korjaukset,
valaisimen varren lyhennykset ja pidennykset, öljylamppujen ja muiden lyhtyjen sähköistykset ja valolähteiden muutokset.

Tuo valaisimesi kuntoarvioon!

Entisöinti

Valaisimen entisöinnillä pyrimme palauttamaan valaisimen mahdollisimman alkuperäiseen kuntoon. Entisöinnissä otamme huomioon myös sähköturvamääräykset.

Valaisimien valmistusta

Suunnittelemme ja valmistamme valaisimia vaikka lahjaksi, kotiin, yrityksiin, ravintoloihin, pubeihin, toimistoihin, asiakastiloihin ym. ym.
Kerro mitä haluat, niin suunnitellaan yhdessä!

Uusia kuvia

Valokirjaimia vaikka sisustukseen

Kuvagalleriassa lisää kuvia!

Ulkovaloiksi valaisimia lamppuja kupuja

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:313967 kpl

Lamppukellari

Lamppukellari toimii Valaisinkorjaamo Pannuhuoneen sivuilla ja tiloissa. Lamppukellarissa on tarjolla kunnostamattomia aihioita valaisimista, jotka voit hankkia itsellesi sellaisinaan tai sitten voit jättää ne kunnostettavaksi Valaisinkorjaamo Pannuhuoneelle.

Lampukellarista löydät myös vaihtuvan valikoiman valaisinten varaosia, kupuja, vanhaa ja uutta kristallia sekä vanhoja varaosia, joita ei ehkä muualta löydy.

Ota rikkinäiset kuvut tai muut varaosat mukaan, kun tulet käymään, niin on helpompi etsiä sopivat osat rikkinäisten tilalle.  Tai, jos et pääse käymään, laita kuvat ja mitat sähköpostilla posti@valaisinkorjaamo.fi.

Vaikka valikoimamme on runsas ja teemme parhaamme, niin emme takaa, että juuri sinun valaisimeesi löytyy varaosa, kupu tms. osa.

Sivuilla olevista kuvista voi saada jonkinlaisen käsityksen varastosta, mutta  kaikkein parasta on tulla itse katsomaan ja valitsemaan mieleinen valaisin tai tarvitsemasi varaosa.

Toimitamme kaikki tuotteemme myös postilla tms. toimitustavoilla (toimituskulut lisätään). Silloin on kuitenkin esimerkiksi varaosista ja valaisimien kuvuista toimitettava mitat ja mielellään kuvat myös rikkinäisistä.

Muistathan vielä, että valaisimien kunnostus tulee teettää ammattilaisilla ja että ITSE EI SAA SÄHKÖASENNUSTÖITÄ TEHDÄ!

TästäTUKES:n (Turvatekniikan keskus) www -sivuille, josta löydät ohjeet kodin sähkötöille.

Lamppukellarin valaisinvalikoimien kuvia löytyy TÄÄLTÄ, KLIK!

Varaosia ja muuta rompetta, esim. kupujen kuvia  TÄÄLTÄ, KLIK

Pannuhuoneen Helmet täältä KLIK!

Facebookkiin KLIK!

Valaisimien korjausta ja kunnostettuja valaisimia Tampereella